Texas/ halloween

Snacka om att det här stället skiner idag! Både inomhus och utomhus :) Nu kan man äntligen se sig själv i spegeln och man vågar sitta på toasitsen utan att man tror att den snart ska få ben och krypa iväg.. Danne var borta i åtta timmar igår på seminarium, det var sista gången lyckligtvis! Samtidigt var det rätt härligt att få pyssla om sig själv lite också. Gick tre varv runt slingan som går bredvid skolan och kom upp i närmare milen, sedan gick jag och handlade blåbär & mjölk och slängde mig i soffan :)

Imorse kilade vi över gatan och åt en bagelfrukost och sedan tog jag mig en morgonpromenad medan grabbarna var i skolan, gud så skönt det var att få komma ut i morgonsolen och svettas sista dagen av oktober! Vädret ser ut att fortsätta vara fint veckan ut och kanske får skolans pool sig ett besök också :)

Förhoppningsvis kommer vi ut och tränar lite golf på eftermiddagen och sedan plugg för Daniels del. Så kul kan en amerikansk halloween vara, haha! Själv ska jag kanske baka lite muffins och ta hand om en förkyld nisse till pojkvän medan han sitter och sliter med skolarbete :) Alltid lika roligt att vara den som bara behöver titta på!