hemmavid

Så det är såhär det känns att vara hemma. Som om att tiden har stått stilla medans jag har levt ungefär! Jag skulle vilja säga att saker och ting är exakt på pricken likadant nu som det var sommaren 2009 och det är nästan lite läskigt. Här har jag varit och bara upplevt nya grejer på samma tid som alla har varit här hemma och levt i rutinernas vardag. Dock känns det ändå så himla skönt att komma hem till det, för det är vad jag har gått och längtat efter under de stunder jag haft hemlängtan. Känslan av att gå runt hemma i huset, sova i sängen och ta ett bad i badrummet är over the top, finns inget som slår det! :)

Men ändå är känslorna i kroppen ännu i ofas med varandra. Jag står fortfarande med ena foten i Californien och så kommer det nog att få fortsätta vara framöver. Har pratat med kompisar därifrån under dagarna jag varit hemma och tagit igen litegrann efter resan. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle sakna livet där borta så pass mycket som jag gör... Dock kan jag inte riktigt förstå att jag är hemma och att det amerikanska livet är slut för den här gången. Allting gick så himla fort- från att det var Graduation till att jag stod hemma på Arlanda. Jag har inte fått perspektiv på hela mitt utbytesår ännu utan tar några gågna veckor i taget och försöker pussla ihop alla minnen. Men när jag väl börjar tänka efter är det så mycket som kommer upp och antagligen är det minnen jag kommer bära med mig för livet :)

Nu är det dags att ta itu med en ny del av tiden, vilket blir ett ofattbart skönt sommarlov med massor av golfspelande och en himla massa glada miner! Sommaren har bara börjat och den har fått en väldigt skön start :) På fredag är det midsommar och då får jag förhoppningsvis träffa de flesta av mina kompisar och catcha up lite! Sedan är det golftävlingar inbokat nästan varenda vecka fram till Augusti och därimellan ska jag hinna ha tid för lite andra roligheter.

För er som följt min blogg och vill veta mer om mig eller mitt utbytesår, tveka inte att höra av er om ni har frågor ni undrar över. Det kan vara precis vad som helst! Ni når mig på [email protected].

Nu tackar jag för mig och pausar den här bloggen över sommaren. Nu ska jag leva det svenska livet som jag har längtat efter! Ett hett tips är dock att hålla utkik i framtiden; för kommer jag in på golfcollege i USA är det mycket möjligt att jag återupptar bloggandet och berättar om livet där borta! Kram på er alla och tack för att ni har visat intresse för min blogg! :)