bad day but with good mood

Gud vilken jobbig dag jag haft idag! Inte alls pga hemlängtan eller någonting, faktum är att jag är väldigt överraskad över att jag inte fick känna på hemlängtan som grädde på moset. Dagen började dåligt i och med att jag sov över, det var meningen att jag skulle kliva upp vid 5:00 AM för att gå en promenad med hundarna - men smarta Stina hade tittat lite fel på klockan så jag hade ställt den på 5:00 PM (alltså på eftermiddagen) Så 7:30 for jag upp som ett skott ur sängen, glömde hälften av alla viktiga grejer hemma och har förlagt plånboken någonstans här i huset.. Summa summarum startade inte dagen så bra, och tyvärr blev den inte så mycket ljusare. Spelade en golftävling också med ett rätt taskigt resultat så det gjorde inte det hela mycket bättre... Men jag tog mig igenom den trots motgångar och det känns iallafall bra! Jag tar med mig det till morgondagen :)

På tal om hemlängtan, jag har inte haft någon jobbig svacka på över veckor nu och det känns som en stor välsignelse! Äntligen har jag haft chans att pusta ut och slippa oroa mig över hur vardagen kommer se ut. Tidigare har skolan varit så himla påfrestande och det har varit väldigt jobbigt att hela tiden behövt försöka "planera" hur dagen ska se ut. Jag vet inte, kanske är det en typisk situation som utbytesstudent att hamna i.. Jag tror det. Men som tur är kommer man alltid ur dessa situationer, jag är nog ett levande bevis på det! Jag har varit här i två månader och redan tagit mig igenom flera svackor, vissa stunder har varit värre än värst men på något underbart sätt har det tillslut blivit bättre. För varje gång blir jag mer och mer övertygad om att jag klarar det och jag känner hur hela det här året blir lättare hanterbart för var dag som går :) Det känns helt fantastiskt, äntligen går det på rätt väg!!!


Här kommer lite bilder från helgen. Bl.a från min födelsedag! :)


Min födelsedag började med den här överraskningen som jag fick på morgonen när jag kom till skolan - Morgan hade gjort cupcakes och dekorerat så fint! :)


Christina och Morgan mumsar på våra cupcakes under lunchen. Tänk att man sitter ute och äter lunch i 25 graders värme, ungefär varje dag! Heeelt underbart




Innan surfingen på lördagen. Hyrde våtdräkt och bräda och gnodde i vattnet i över två timmar, jag kan inte bestämma mig om jag hatar eller älskar att surfa.... Det är så svårt!


Såhär såg omrädet ut där vi campade. Kan inte påstå att det vart den ultimata campinghelgen, det var rätt tråkigt för det fanns inte så mycket aktiviteter att sysselsätta sig med under eftermiddagarna. Som tur var kunde jag åka hem mellan varven sedan jag bor 5 min bort ;)


Nu har jag Matilda boende hos mig fram tills lördag! :) Hon håller nämligen på att byta värdfamilj och vi ska se att det blir superbra. Redan slutet av tisdagen nu, imorgon är det onsdag och skolveckan är snart slut. Jag älskar när tiden går fort!
Lots of love, Stina